سبد استعلام

شمع فلزی
شمع فلزی شمعهای فلزی ساختمانی عبارتند از شمعهایی که برای استفاده در صنعت ساختمان و سیستمهای حفاظتی مورد استفاده قرار
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
سبد استعلام
این دستگاه که با نام های ملات ساز، خلاطه، میکسر بتون و مخلوط کن بتن نیز شناخته شده، جز جدید ترین دستگاه های بتن ریزی و با نازلترین قیمت می باشد و برای تولید بتن با حجم کم و متوسط، مثلا تا 30 متر مکعب در روز کاربرد دارد. عملکرد این دستگاه مانند پیمانه کردن مصالح توسط نیروی انسانی صورت می گیرد لذا این نیرو های انسانی می بایست آموزش کافی را در این زمینه ببینند. البته درهنگام کار با دستگاه بتونیر باید از مخلوط کردن بیش از حد مصالح پرهیز شود، زیرا باعث آب اندازی بتن می گردد.
شرکت صنعت یدک آذربایجان به عنوان تامین کننده ماشین آلات ساختمانی آمادگی خود را جهت تامین انواع بتونیر، همچنین ارائه پیشنهادات فنی و مالی اعم از مشخصات فنی، لیست قیمت بتونیر و همچنین خدمات پس از فروش اعم از راه اندازی واحد تخصصی تعمیرات و عیب یابی بتونیر اعلام می نماید.
همانطور که از نام این دستگاه پیدا است، این نوع میکسر بتن یا بتونیر یک دسته را به طور همزمان تولید میکند. به این معنا که بر حسب زمان و نیاز کار، مخلوط را آماده میکند و از دوباره نیاز به آمادهسازی مخلوط جدید است.
یکسرهای دستهای دارای یک باکتِ (جام یا دیگ) متشکل از تیغهها است که هنگام چرخش مخلوط بتن را آماده میکنند. سرعت چرخش، زاویه پرهها و در بعضی موارد زاویه شیب باکت قابل کنترل است. اینها متداولترین میکسرهای بتونی هستند و ترجیحاً در پروژههای کوچک و متوسط کاربرد دارند.
این بتونیرهای بدون هیچگونه وقفهای و تا زمانی که کار ادامه داشته باشد مخلوط بتنی را آماده میکنند. آنها به طور مداوم از مواد اولیه تغذیه میشوند و بتن به محض آمادهسازی مخلوط توسط کارگران ساختمانی تخلیه و جمعآوری میشود.
بتونیر پیوسته معمولاً در خود محل پروژه تنظیم میشود. آنها یک واحد تغذیه جداگانه برای جذب مواد تشکیل دهنده بتن و یک واحد میکسر برای مخلوط کردن بتن و یک مکانیسم تخلیه برای پخش بتن در سطح دارند.
انواع بتونیر یا میکسر بتن از لحاظ ظرفیت :
بتونیر 250 لیتری :
ملات ساز یا بتونیر 250 لیتری جهت اختلاط و همگن سازی مصالح (سیمان، شن، ماسه و آب) برای ساخت بتن در ظرفیت های پایین در کارگاه های ساختمانی کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. بتونیر 250 لیتری قابلیت تولید 1 تا 1.5 فرغون ملات را درهر بار استفاده دارد.
بتونیر 350 لیتری :
بتونیر 350 لیتری پرکاربردترین سایز بتونیرها برای عملیات ساخت بتن در ساختمان ها به شمار می آیند که دارای دو چرخ پیکانی برای حمل و نقل مناسب و راحت می باشند. ورق دیگ به کار رفته در این بتونیرها 5 میلیمتر و جهت جابجایی راحت دارای مالبند و قابلیت یدک کش در محدوده کارگاه می باشند.
بتونیر 400 لیتری :
تهیه بتن باکیفیت برای استفاده در عملیات بتن ریزی به منظور مستحکم سازی سازه، اهمیت بکارگیری دستگاه بتونیر 400 لیتری یا ملات ساز 400 لیتری را قابل درک می سازد. خلاطه 400 لیتری برای استفاده در کارگاه های کوچک و متوسط ساختمانی بسیار کارآمد خواهد بود و حجم مناسب (معمولا 2 تا 2.5 فرغون ملات) را تولید می نماید.
بتونیر 500 لیتری :
بتونیر 500 لیتری باکت دار (پیمانه دار) بوده و در دو نوع میکسر بتن 500 لیتری گازوییلی و میکسر بتن 500 لیتری برقی ارائه می گردد و بازده آن ها در هر بارگیری حدود 450 لیتر می باشد. همچنین بارگیری مصالح در آنها توسط باکت هیدرولیکی نصب شده روی دستگاه انجام می گیرد و مجهز به مالبند نیز می باشند.
بتونیر 750 لیتری :
بتونیر 750 لیتری، میکسر بتن باکت دار (پیمانه دار) دارای ظرفیت بالا بوده و در دو نوع 750 لیتری برقی و 750 دیزلی ارائه می گردد. برای جابجایی دستگاه دارای چهار چرخ پیکانی و مالبند بوده و بارگیری مصالح توسط باکت هیدرولیکی نصب شده روی دستگاه حاصل می گردد. همچنین میکسر بتن 750 لیتری مجهز به تجهیزاتی همچون جک، پمپ، شیر هیدرولیک و تانک آب می باشد.
بتونیر 1000 لیتری :
نوع 1000 لیتری، بتونیر باکت دار (پیمانه دار) و دارای ظرفیت بالا بوده و دو نوع میکسر بتن 1000 لیتری برقی و میکسر بتن 1000 لیتری دیزلی برقی ارائه می گردد. برای جابجایی، دستگاه دارای چهار چرخ پیکانی و مالبند بوده و بارگیری مصالح توسط باکت هیدرولیکی نصب شده روی دستگاه انجام می گیرد. همچنین نوع 1000 لیتری مجهز به تجهیزاتی هم چون جک، پمپ، شیر هیدرولیک بوده و دارای تانک آب نیز می باشد.
کاربرد بتونیر :
جهت کار در آزمایشگاه های مختلف جهت تست
اجزا بتونیر چیست ؟
شاسی :
قسمت اصلی تشکیل دهنده دستگاه میکسر بتن یا بتونیر ، شاسی می باشد که قسمت های دیگر اعم از دیگ، موتور، گیربکس و غیره بر روی آن سوار می شوند. در این دستگاه معمولا از شاسی های ایرانی استفاده می گردد.
دیگ :
ظرفیت دستگاه بر اساس ظرفیت دیگ آن ها تعیین می گردد. دیگ های مورد استفاده از ظرفیت 120 تا 2000 لیتری موجود می باشند.
موتور :
هر دستگاه دارای یک موتور بوده که وظیفه آن چرخاندن دیگ (جام) در دستگاه می باشد. موتور های مورد استفاده در دستگاه با توجه به ظرفیت دستگاه و میزان دسترسی به برق می تواند برقی، بنزینی و یا دیزل باشد و قدرت آن بر اساس ظرفیت دیگ از 2 تا 20 اسب بخار متغیر است. همچنین سرعت گردش دیگ از 13 تا 17 دور بر دقیقه متغیر بوده بدین ترتیب که در بتونیر با حجم بیشتر سرعت دیگ کاهش پیدا می کند.
جهت انتقال و تقلیل دور از موتور بتونیر به دیگ از سیستم گیربکس در دستگاه استفاده می گردد. گیربکس به کار رفته در دستگاه دارای دنده های سخت کاری شده با کیفیت بالا می باشد و با توجه به نوع شاسی و میزان قدرت مورد انتظار از دستگاه قابلیت سوار شدن موتور های بنزینی و دیزلی و برقی مختلف را دارد.
مکانیزم گردش دیگ دستگاه بتونیر :
موتور های مورد استفاده در دستگاه بتونیر کدام هستند ؟
اصولا موتور های بتونیر شرکت صنعت یدک آذربایجان در دو نوع تک فاز و سه فاز به مشتریان ارائه میگردید و بسته به سوخت مصرفی به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:
بتونیر دیزلی با استفاده از موتور هایی با سوخت گازوئیل با قدرت بیش از 6 اسب بخار به بالا ارائه می گردد که با انواع برند های مختلف که معروف ترین آنها موتور مارگو، موتور لیستر، موتور کوپ، موتور کاما، وسایر موتور های دیگر کوپل می گردد.
بتونیر بنزینی که به وسیله موتور های سوختی بنزینی کار می کند و با موتور هایی با قدرت بیشتر از 5 اسب بخار در برند های مختلف که به نام های موتور هوندا، موتور روبین، موتور راتو، موتور لانسین، و سایر برند ها ارائه می گردد.
بتونیر برقی به دو دسته تک فاز و 3 فاز تقسیم می شود که در میکسر بتن تک فاز و میکسر بتن سه فاز از الکتروموتور یا دینام با قدرت بیش از دو اسب بخار کوپل و در برند های موتور موتوژن، الکتروموتور الکتروژن، دینام چینی و الکتروموتور الکو با دور های RPM 1500 می باشد که اغلب الکتروموتور ها از سوی کارخانه سازنده شامل ضمانت فنی می گردد.
۱- به صورت روزانه و پس از اتمام کار، دستگاه به طور کامل شستشو و تمامی سطوح از بتن پاک شود.
۲- به دلیل بالا بودن میزان سایش بتن به دلیل سیلیس موجود در آن به صورت دوره ای و در بازه های زمانی کوتاه باید تمامی اجزای که در تماس مستقیم یا غیرمستقیم با بتن قرار دارند همچون دیگ، تیغه های همزن و دنده های درگیر کننده دیگ با موتور چک گردیده و در صورت نیاز تعویض شوند.
۳- موتور دستگاه هر ۶ ماه یکبار سرویس و چک شود.
۴- از قطعات اصلی و اورجینال جهت تعمیر و نگهداری دستگاه استفاده شود.
۵- در مدل های دارای باکت به صورت دوره ای روغن هیدرولیک تعویض و چک گردد.
۶- در صورت خراب شدن بتونیرهای دنده دور یک شرکت تولیدی تنها به همان شرکت مراجعه نمایید، به دلیل آنکه زاویه دنده ها و عمق دندانه های دیگ های بتونیر شرکت های مختلف با هم فرق داشته و دارای استاندارد خاصی نیست، به همین دلیل با یکدیگر همخوانی نخواهند داشت.
عوامل موثر در خرابی دستگاه بتونیر کدام اند ؟
برند های موتور مورد استفاده در بتونیر های شرکت صنعت یدک آذربایجان به شرح زیر است :
• موتور هوندا
• موتور روبین
• موتور کاما
• موتور راتو
• موتور چينی
•موتوژن
•تبریز ژن
شمع فلزی شمعهای فلزی ساختمانی عبارتند از شمعهایی که برای استفاده در صنعت ساختمان و سیستمهای حفاظتی مورد استفاده قرار
تسمه بولت تسمه بولت برای اتصال پنلهای قالب بندی به یکدیگر و یا زمانی که میخواهیم دیوار های برشی را
شیلنگ ویبره شیلنگ ویبره یک ابزار است که در صنعت ساختمانسازی برای تراکم بتن و حذف حبابهای هوا از داخل
فروشگاه صنعت یدک رد کردن